Jag är på gott humör och vill bara säga:

• NÄMEN OJOJ. Har just sett klart alla avsnitt av SKAM. Har gått igenom alla säsongerna igen dom senaste dagarna för: det är ju skitbra. SKITBRA. Är så kär i alla karaktärer, älskar människor överhuvudtaget och får lite hopp inför framtiden. Bara man tycker om varandra, lyssnar och anstränger sig lite så löser sig det mesta. JA DET ÄR SÅ. 

• Idag gjorde jag min sista tenta. Cyklade sen hem från Östra paviljongen i lätt regn och somnade om på soffan. Diskade, lagade mat, bakade, spelade lite gitarr, plockade och diskade igen. Är lite kär i min vardag här i Umeå just nu. Glad i att diska. Glad i häggdoft. Glad i att cykla. Glad i att det är grönt. Glad i folket härrrrrr. 

• Jag bor tre trappor upp och tar alltid hissen, men förra veckan hade jag trappvecka = åkte ingen hiss. Inte för att jag tror att det förbättrar min hälsa så himla mycket men för att det ger en bättre känsla för dagen. Om jag inte ens orkar ta trapporna, varför ska jag då orka anstränga mig i något annat? Det blir väl någon slags markör för mig själv - jag orkar, jag kan, jag vill. Den här dagen också. Mycket man kan lägga i en trapp alltså.

• Igår hade jag en kanonkväll (och det här skriver jag kanske mest för min egen skull men läs om du vill): middag med Nathalie innan kören där vi också sjöng roliga låtar och sedan sent avslut med Tofsen, Lofsen och Hanna. Vi har påbörjat en tradition med att äta kvällsmat efter Antons jobb vilket blir typ 22:30 på kvällen. Men man är väl ung eller? 
 
• Och snart är det sommarlov - en vecka till av jobb bara - men ikväll: då tänker jag ikke göra ett dritt ass. Har kopplat ner facebook och instagram och nu tänker jag logga ut härifrån och kanske läsa en bok. Oj.

• Avslutar med en bild på systra mi. Fick frågan om "vi kom från samma ägg" häromdagen. Haha, ja. Det gör vi. Tur för henne    
(men kanske mest tur för mig, men det vet vi väl alla redan).


 

Kommentera här: