Hej hej hemskt mycket hej

Jag bor i Piteå nu. 
 
För att: Göteborg är en stad (VA!?!?) och jag vill ha ungefär allt annat än det. 

Jag åkte tåg upp, med all min huvva packning. Sammanlagt blev det ungefär 60 kilo, som vägde ett ton. Alltså det gjorde det ju inte, men det kändes så. Jag har fortfarande träningsvärk i armvecken. Så nu bor jag i alla fall hemma, i mitt gamla rum. Vad gör jag då? Saker. Exempel på saker att göra en dag: 1. Vara hos farmor och äta pizza. 2. Spela i PBO, Piteås blåsorkester för vuxna. 

Sammantaget: rätt soft och väldigt KUL. 
 
Något jag inte saknar med Göteborg är att det konstant var fem plus. Här är det 27 minus, det var det i alla fall imorse, och jag njuter av hela hjärtat. WOHO för SNÖ och TRÄD och BERG och SOLNEDGÅNG. 
 
Något som jag saknar med Göteborg är dock att ha en egen lägenhet. Den här grejen med att flytta hem efter att ha bott själv ett hyfsat tag är lite konstig, jag är ju van vid att klara mig själv. 
 
En annan sak är att en viss Sara bor kvar därnere, vilket man ju kan fråga sig om det riktigt är okej. Nej. Det är det ej. Jag tycker som så att när jag flyttar hem så måste alla andra göra det (inklusive alla ni andra sörlänningar - jag tänker främst på vissa Stockholmare och Halmstadsbor), men tydligen lever vi i ett "fritt" land där alla får bo var de vill (förutom när migrationsverket kommer in och bestämmer) trots att jag misstycker. Tur att det finns tåg, cyklar och flyg så att man kan träffas ändå. 
 
Så att. Nu ska jag lyssna på podcast och inleda projekt "packa upp". H å. H å. J a. J a.