PMC, odling och flytt

Det känns lite som att det mitt liv just nu består av är jobb, vilket också delvis är sant. Jag vaknar, går till jobbet, kommer hem, tar en tupplur, äter middag och går och lägger mig i en evig cirkel. MEN det är ju inte helt sant faktiskt.
 
I söndags till exempel, då gick vi fem i PMC - Pite Mountain Climbers, upp på Gölaberget och såg på utsikten överInfjärden. Myggigt nå djuriskt på vägen upp, men desto mer soligt och varmt! Och så fick vi se Agnes nyinköpta hönor och små jättejättejättegulliga kattungar, och korna förstås. Bra dag! 
 
Och så har jag ju startat Majas blomsterodling. Den ser ut ungefär såhär: 
 
Skoja bara. Eller ja det gör den ju men det här är färdigköpta växter som jag bara planterat ner fattar ni väl! 
 
Det HÄR är sånt jag sått själv, mina ringblommor. Pyttesmå just nu, men låt mig ge dom lite vatten, sol och kärlek så ska jag återkomma med en bukett i slutet av sommaren. Jag lovar! 
 
Och här har ni mina älsklingar! Krasse är det tydligen, MEN kolla vilka gulliga blad. De har stått i mitt växthus (okej familjens växthus men i den här meningen blev det visst mitt) och gosat till sig och de kommer att bli SÅ fina när jag får plantera ut dom. Åh, vad jag tycker om att odla. 
 
Det konstiga är dock att medan de växer och förhoppningsvis frodas borta i Arnemark, så bor jag nu på STUGAN. JA det är den tredje saken som hänt förutom jobbet då. Numera svänger jag höger i stället för vänster, hämtar upp Hanna istället för att hon ska hämta mig. Därför får mina kära växter klara sig allt de bara kan därborta i Arnet. Alla förutom krassen, de har jag tagit in i mitt sovrum för lite extra värme, och några luktärter som jag satt i en kruka. 
 
Så, förutom att läsa en kriminalroman här och där och åka lite longboard på tennisbanan är det ungefär vad jag hunnit med den senaste tiden. I helgen ska jag jobba ännu mer, både på Hägglunds och kyrkmarknaden. Jag har inte riktigt hunnit landa i stuglivet än, så livet känns lite på standby-läge just nu. Jag taggar nästa helg helt enkelt, för ledighet är en vettig ingrediens har jag hört för att hinna landa. 
 
Och nu ska jag gå och hänga tvätt. Adjö!