Ny lägenhet och hur nära den ligger till ALLT

Hej. 
 
Tisdagmorgon. Jag har ätit frukost, klätt på mig och skaffat internet till vår lägenhet. För nu bor jag i lägenhet i Umeå. Så det kan gå.

Vi bor typ på skolan, alltså inte som i att vi är där jättemycket utan från mitt sovrumsfönster kan jag se hum-huset = min byggnad. Andra sidan vägen är inte längre en skog och Gamla Älvsbyvägen utan min SKOLA. Så det kan gå. 
 
Och igår var faktiskt den första skoldagen och jag knatade dit med ryggsäck och kappa och försökte verka skolvan fast att min hjärna är inställd på sommarmode. Efter lektionen for vi några från klassen till stan och åt lunch (det tar ju bara 25 minuter att gå, kan ni fatta?!?!?!) och sen gick vi hem. Och sen cyklade jag tillbaka till stan för jag hade glömt mitt bankkort och behövde köpa garn och sen cyklade jag hem. Började med middagen men fick ett samtal från Moa som frågade om jag ville se Den Allvarsamma Leken helt gratis på bio om tjugo minuter och då sa jag ja, hällde ut makaronvattnet och bredde en macka, spurtade till cykeln och kom i god tid. Sen såg vi filmen och gick hem.
 
AVSTÅND är ingenting när man bor i en stad. Tjoho. 
 
Nu ska jag packa min väska med dator och anteckningsblock och kläder att svettas i samt borsta tänderna. Så ska det gå.