och så blev det juli

Det dånar inte av uppdatering på den här bloggen inte. Det blir lätt så när sommaren kommer och någon av misstag häller kaffe på ens dator. Det blir svårare att skriva saker då, när det enda apparaten skulle kunna fungera som är luktutjämnare vid en parfymprovning. Doften av kaffe är stark. Skärmen däremot luktar inte bara som innehållet i en kaffepanna utan delar även färgen, hur många gånger man än trycker på startknappen.
 
Nu har jag dock skaffat mig en ny dator. Den här har mindre nednötta tangenter och längre batteritid, men det tar såklart ett tag att vänja sig. Såhär en månad sen sist kan jag i alla fall konstatera att det har hänt en del. Kalla majnätter i Arnemark har bytts ut mot stuglivet. Trots att klockan är över tio är dörren öppen för temperaturen utanför skiljer sig inte mycket från den inomhus, så ljudet från den röda radion blandas med havets vågskvalp. Det är fint det. 
 
Helgen har bestått av båtturer och dopp i det blå samt mycket efterlängtat kompishäng. Imorgon väntar arbetskläder, Heden och trimmern. Här ska klippas gräs så det står härliga till. Men kvällarna är fria i alla fall, och när de är så här ljumma och lediga kan man inte klaga.
 
Ja, just en sån här kväll är kanske det jag önskar att livet alltid var. Vi har ätit thaimat, jag har hunnit se Zootropolis, Hanna och jag har spelat Harry Potter TP (vilket för övrigt var väldigt kul, dagens tips) och det blev även en promenad till hamnen för att fixa till batteriet på båten och titta på havet. En fin kväll, i mitten av sommaren.