Internet och ensamheten

Vad har Centralstationen och biblioteket gemensamt? Internet. Eftersom vårt internet hemma är begränsat så att det räcker ungefär en halv månad så behöver man andra sätt sätt att ta till sig sociala medier, därav har jag nu påbörjat ett intensivt sökande efter ställen i staden som innehåller detta. Funkar fint hittills. 

Annars då? 

Jo det regnar och rinner bäckar i skogen som leder till busshållplatsen. Vädret är allmänt så där höstigt som det lätt kan bli när det är höst. Oväntat. Orange orange och grönt grönt och brunt brunt avlöser varandra och det är fint.

Sara är i Jönköping i helgen, och för att vara ensam klarar jag mig rätt bra. Igår såg jag på teve hela dagen och idag sov jag länge, gjorde ärenden på stan pch biblioteket (heh) och nu har jag varit på bio. Ensam. 

Kan man göra så? Ja! Det var supertrevligt, och filmen var superbra. Turist hette den om någon ville veta. Dock saknades någon att prata med under filmen, och främst efteråt. Hon jag satt bredvid var dock otroligt inne i det hela, och satt och nickade och hötte med fingret åt personerna på duken, så jag kände mig ändå delaktig där. 

Nu ska jag springa till bussen. Tur att jag är på Centralstationen (heh). 

Adjö!