JULHELGEN

Så julhelgen har alltså kommit och gått. Julafton var en mycket trevlig dag, där själva firandet av började ganska sent, klockan sex, hos Granbergs. Mat åts och julklappar delades ut, och på det hela taget var det en mycket lyckad kväll som avslutades med midnattsgudstjänst i Sjulnäskyrkan. 
 
Fint julbord,
 
och ett fint träd, med mycket julklappar under. Jag fick så mycket som bästa hemsidan, ett par fina stavar och en spade, massvis med böcker plus lite annat smått och gott. Mycket lyckat! 
 
Dagen efter julafton kom juldagen och därmed också julottefikat. Klockan nionollnoll samlades släkten Dahlbäx och Eriksson för att fika och slåss i tävlingen om bästa klanen. Det här året höll Emma och Jakob, och tack vare det fantastiska upplägget vann (såklart) vi Dahlbäckare. APPLÅD. 
 
 
 
Igår fortsatte julfirandet. På eftermiddagen satte vi oss i bilen och drog iväg till Blåsmark, för att än en gång äta julbord, spela spel och ha julklappsleken. Mycket trevligt var det där, så tråkigt var det när jag och systra mi var tvungna att dra iväg vid tiotiden.Vi skulle nämligen vidare till Bersika, eftersom en viss London-bo var hemma över julen och fodrade ett besök. Vid 2:00 stupade jag därför i säng, efter en mycket mycket bra kväll.
 
Och så var den julen slut. Idag har vi utforskat mellandagsrean i Luleå och jag har inhandlat så mycket som: 
 
Ett par pjäxor. 
 
Och ett stycke telefon,
 
med tillhörande skal. Visserligen har den "ingen service" och det har inte heller min andra telefon så jag är helt okontaktbar just nu, mer än jag var innan, men den är fin. Min alldeles egna Iphone 5s. Jag har aldrig haft sådan ångest inför ett köp, men nu känns det bra. Ändå. 
 
Imorgon drar vi iväg på Livskraft Polar, whooop. Tillbaka blir vi först 1:a januari, och då är det nytt år och allt. Så därför: Gott Nytt År!