Just nu

Jag är inte död. Det är bara sommar. 
 
Tiden går fort, fort, fort. Tre veckor är det kvar nu och sen så drar jag till Hemavan. Det känns rätt bisarrt och konstigt men främst roligt. Tror jag i alla fall - jag är inte riktigt säker på mig själv just nu. Jag är nämligen väldigt flexibel i mina tankar och hoppar hit och dit så att tankegångarna blir alldeles suddiga och svåra att få grepp om vilket skapar ett slags kaos (har du hört den förut?) i min hjärna. 
 
Just nu bär jag också linser, sådana där små, platta saker som man sätter på ögat för att världen ska bli skarpare. Jag har dock en ganska stark känsla av att höger lins sitter på vänster öga och tvärtom vilket har bidragit till att jag är trött i hela ögondelen av ansiktet men inte i resten av kroppen vilket också bidrar till en lite konstig känsla. Tur att jag är frisk annars och att sommaren är vacker och gräset är så grönt. 
 
Nu ska jag köra från hem till hem så jag kan sätta på mig glasögonen som är i det hem som jag inte är i just nu. Vi syns på vägarna. Jag ska tuta om jag ser dig.