Oklar sammanfattning

Okej jag har haft en riktigt SLÖ dag idag. På riktigt steg jag upp klockan elva, dammsög lite och sedan är det oklart var som hände men kring fem cyklade jag i alla fall till stan. Hittade Inte heller den ljusstake jag gett mig ut för att köpa, nej den var slut överallt. Istället cyklade jag vidare till Ersboda och kom slutligen hem en mil senare med fil, korv, mjölk och bananer samt ett par klätterskor. 

Ja sån är väl tydligen jag. Vad det nu säger om en person. Oklart. 

Jo och så hade jag en bra helg. En mycket blandad sådan med både musik, bakning och allmänt häng som ba var så häääärligt. Alltså det var det på rikt men man låter ju som en tokig person om man säger att det var så häääärligt. Men det var det. 

Och nu är det alltså ny vecka. Vår nästa kurs börjar först på fredag och jag blev klar med min hemtenta i fredags vilket ju är helt sjukt. DeT är AllTsÅ en HEL VecKa av total frihet. Och igår, ja då kunde jag hantera friheten och göra vettiga saker av mitt liv. Framförallt för att det var personer här som böt fönstrerna så lägenheten var liksom inte ett alternativ att hänga i. Tog ikapp det idag så att säga.

Men min hjärna är mos och jag drömmer bara vardagliga drömmar och tänker på saker som jag tror är djupa coh därför skriver ner på papper och sprider ut överallt. Det är något i mig som vill sortera upp allt. Som vill förstååååå. Det är något i mig som också gillar att göra jättemånga ääääää och ååååå och aaaaaaa efter varandra i varenda ord jag skriver, särskilt i sms. Ska se över detta och återkomma med analys en annan gång. 

Just det har spelat munspel idag också. Det låter skit men är ganska kul. 
 
På den falska noten: tack för idag - slut för idag