Vidare

Ni vet när man liksom har ett BESLUT att ta. Ett beslut som tar tid att komma fram till, för det kommer att påverka ungefär hela ens framtid - för resten av livet. Ett sånt där beslut där man byter åsikt ungefär varannan sekund, för det är helt omöjligt att bestämma vad man ska välja. Ett beslut som faktiskt, för en gångs skull är viktigt. 
 
Jag har tagit ett beslut idag. Precis ett sånt beslut. De senaste dagarna har det tagit upp ungefär all min hjärnverksamhet, trots att jag egentligen haft hur mycket som helst annat att tänka på. För det har är, var, ett riktigt, viktigt beslut. Jag har nämligen (trumvirvel) (ännu större trumvirvel) (en JÄTTEtrumvirvel) beställt skidor. 
 
Det kan låta enkelt. Så otroligt simpelt att det nästan är jobbigt. För det handlar inte om bara skidor. Det handlar om radie, rocker, bindningar, stighudar. Storlek, märke, off pist eller pist. Pengar framförallt, och snygghet lite mer framförallt. Så jag har tänkt. Pendlat mellan randonee och telemarkbindningar, inga skidor alls och flera par. Och nu har jag, som sagt, bestämt mig. Jag har tagit ett BESLUT. Dynastar Cham 87 High Mountain med randoneebindningar och stighudar. Hela paketet. 
 
Det känns bra. Jag kommer bli fattigare i mitt ekonomiska liv, men min själ kommer bli fri som en fågel och då blir det helt klart jättevärt alla pengar i världen. 
 
Nu måste jag ta tag i nästa beslut. Det har väl litegrann hamnat bakom det här BESLUTET om vad jag ska ha när jag åker i backen den närmsta tiden. Jag menar, det här med framtiden är ju bara ett beslut. Ett litet nätt sådant. Det är ju nämligen så att jag ska göra något efter Bibelfjäll, konstigt nog. Som det ser ut nu verkar det som att jag ska plugga till gymnasielärare i svenska och religion. I Göteborg. Fem år. Håhåjaja. 
 
Beslut alltså. Visst fattar ni om jag säger att jag är sjukt nervös och ganska spänd och lite rädd just nu? På ett bra sätt alltså.
 
HÅHÅJAJA.