Lite om tankegångarna man kan ha.

Jag tänker så mycket hela tiden. Jag måste nog vara världens mest tänkande människa förutom Dalai Lama, och han tänker ändå saker som någon annan kan ha nytta av. Jag tänker bara på samma saker hela tiden om och om igen, och ingenting är världsförändrande eller till nytta för allmänheten. 

Jag tänker mer på saker som: Att jag tycker om elefanter och att Afrika är fint, fast jag inte ens har varit där och egentligen inte kan säga något om saken. Jag tänker på varför jag tycker jag passar så dåligt i halsband, och hur man ska kunna sova för att vakna upp i den perfekta frisyren. Men där har tankegången tagit slut, för det har jag absolut inte lyckats med än. 

Och så tänker jag på miljön. Rätt mycket. Det och andra mer personliga saker. Saker som jag önskar jag kunde göra något åt, men inte vågar tro ens att jag kan göra eftersom jag är lat och dum i huvudet. 

Nu ska jag gå till förrådet. Jag behöver lite saker, och det stället är som en skattkammare. Förrådet och mormor och morfars övervåning. Där letade jag idag upp lite filmer, som Tjorven Och Mysak och Sunes Sommar. Jag gillar VHS. Hoppas vår aldrig går sönder.

Sune själv. Och mästaren Rudolf. Plus lite till folk, fast de två nämnda är de bästa.