Som vanligt: pladder.

Idag började jag dagen med en sovmorgon. När jag väl steg upp sökte jag mig in på SVT Play och hittade en dokumentär om Bo Kaspers Orkester. Det var orimligt länge sedan jag lyssnade på dem senast, men alltså vilken mysig musik. Jag tänker enbart på höstiga fredagsmiddagar, och en stereo placerad i ett slagbord med lila insida. 
 
Musik alltså. Vilken grej. Senaste tiden har jag framförallt lyssnat på podcast, men jag orkar inte lyssna längre. Jag har så mycket annat i huvudet att det måste vara otroligt intressant för att jag ska fastna, och oftast är det inte det. Men musik alltså. SÅ himla härligt. 
 
Det var det jag ville säga just nu. Annars är det också bra. Jag tycker om Umeå för här finns mycket trevligt folk, bra ställen att sitta på och plugga och mycket som händer. Ibland längtar jag dock till Piteå, och ibland till andra ställen. Förslagsvis ställen där det är varmt och vårigt. 
 
På fredag bär det dock iväg till ALPERNA. Alltså vilken grej vilken grej vilken supergrej! Inte så vårigt, men väl Italien och skidåkning och bra personer och sånt, och det måste ju räknas som något. Det är bara det här eviga plugget, som jag nu börjar bli något stressad över. Det är en bok jag läser nu som tar FJORTON timmar för att jag inte orkar koncentrera mig och det känns ju slaskigt.
 
AJA. Nu ska jag fortsätta mitt liv som student. Kanske genom att läsa, kanske genom att cykla till ICA och köpa bakingredienser. Man kan aldrig säkert veta. 
 
På återseende!