Snowboard och skoooter.

Så livet alltså. Den här veckan har varit tuff på många sätt, men också väldigt rolig. För det första: snowboard, mina vänner, visade sig vara en konst som inte bara är svår, men som också gör ont att bemästra. Efter två dagar av konstant brädåkande gjorde det ont att stå, sitta, ligga och gå. Mästare av snowboard är jag väl heller inte direkt efter detta, men jag kan svänga i alla fall och det är väl så gott som något. 
 
Men, idag har vi åkt SKOTER! HURRA! I fyra timmar ungefär körde vi omkring i omgivningarna, upp för kalfjället och ner i dalarna, ut på sjöarna och in i skogarna. Fy vad kul det var, och nu är vi ungefär typ nästan ingenting ifrån att få våra färdbevis. HURRA! 
 
Och nu sitter jag här i min säng och har en egen jobbsökarafton för mig själv vilket mest innebär att jag försöker få ihop diverse personliga brev. Vet ni hur svårt det är att prata bra om sig själv? Ella Fitzgerald går i bakgrunden, mest bara för att jag är sugen på att spela trumpet och då hjälper det med storbandsjazz. Annars så hostar jag, snyter mig och äter alvedon. Jag har nämligen gått och blivit härligt förkyld, vilket inte har varit till stor hjälp de senaste dagarna. Igår gick jag och la mig halv nio, utmattad och för trött för att tänka.
 
Idag är det dock betydligt bättre, och tur är väl det. Nu ska jag skriva klart mina utvärderingar av mig själv, och imorgon väntar Duvan Cup. 
 
Adjöken!