SkOttOchSkratTdAgen

Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag, nej, det är Skottdagen idag! HURRA! HURRA! HURRA!

Ja, idag är det alltså Skottdagen, världens bästa dag. Vill ni vet varför? Jo, tänk er ett år med 365 dagar. Så går tiden och tiden går och så kommer den 28:e februari. Och sen efter den dagen så är det helt plötsligt inte längre första mars utan 29:e februari. Är det inte fantastiskt så säg? 

Enligt mej så borde Skottdagen vara en smula mer helig. Man kunde införa en bakelse, eller en ny produkt eller en ny lek som hette just "Skottdagen", åh, eller en ny film: "Skottdagen vi aldrig glömde". Så rik man borde bli i så fall, för vem vill inte fira Skottdagen? Åh, en tårta med både en snöskyffel och en pistol kanske skulle passa. Eller så skjuter alla ett hål upp i taket och ropar " samba fiesta Skottdagen" eller något annat spanskt/mexikanskt. Det vore coolt. 

Ja, men själv har jag då köpt saker för att fira. Och skrattat. Åh vad jag har skrattat idag. Det kan bli den nya grejen! Skottdagen blir nu istället Skottskrattdagen. Det vore underbart och alldeles oerhört fint. Så nu ett, två, tre klubbar jag den nya Skottskrattdagen införd. Amen.