Det landar alltid i tulpaner

Hej igen. 
 
Skrev på bra i förmiddags. Sen gick jag hem, åt palt, fick schwimen och somnade på soffan. 
 
Såklart. 
 
Så nu när jag ändå återupptagit tangentpetandet från soffan och stängt av sidor som kan vara störande ägnar jag mest tid åt att zooma in och ut från smått till superstort till smått och så vidare. I all oändlighet. Som att det ska ge mig någon slags inspiration, eller i alla fall starten på en mening. Det gör det inte. 
 
Andra saker jag tänker på än skolarbete? 
 
• Tulpanerna på mitt soffbord. Alltså - SÅ FINA. Röda, inknölade i en liten burk och just nu är de i den där perioden där de liksom faller över kanten. Vackert krispigt (hahah hur beskriver man tulpaner utan att låta töntig? Svar: det gör man inte). Tycker överhuvudtaget att vardagsumshörnan i min lägenhet är så fin just nu. Typ cool? JA urSÄKTa men är typ inte ens jag som inrett och va sjutton lite oödmjuk får man väl ändå vara? HÄR är bild: 
 
"Röda hörnan" som den också kallas i folkmun för efter den här bilden inser jag att alla detaljer är just det: röda? I alkoven är allt gult, och vid köket är allt i trä. Eller ja inte övermålat i färg då förutom den gula stolen som först var blå men som jag försökte måla om men färgen inte riktigt räckte för att täcka helt. Nu är den gul-blå-fläckig. Inte klockrent resultat ändå. 
 
• Att vi hade konsert igår och att det gick så     himla     bra. Alltså typ en-av-de-allra-bästa-gångerna-bra! Sväng och ös och snyggt. Jag har inte så mycket mer att säga än det att du skulle ha vart där. 
 
• Sommaren. Ah. Okej vill inte riva i det såret? plåstret? grejen? men väntar på besked och väntar på beslut och väntar på att det ba ska lösa sig. TILL DESS? Vara glad över tulpaner och skriva skriva skriva.