Och på den här lappen står det "hej, jag är en..."

Det luktar rök. För när man eldar i kaminen kommer röken in. Ibland i alla fall. Jag ska nog köpa en syrgasmask som finns på närmsta välsorterade matbutik. Jag tror då det i alla fall. Någonstans måste de då finnas, för vad vore världen utan syrgasmasker? Ja, vem vet? vem vet...
'
När jag blundar ser jag aldrig svart. Det är mer som en mörk-mörk-röd färg. Om jag inte tittar i solen förstås. För då blir de alla möjliga färger, som blinkar förbi.
'
Om jag fick välja vad jag det skulle finnas mest av allt i världen skulle jag troligtvis säga vatten, medmänsklighet eller mat. Det är sånt som behövs i en värld. Men om jag fick frågan och ingen lyssnade på den skulle jag säga ingenting, för just nu kommer jag inte på någonting som jag behöver. Eller i alla fall inget jag behöver i mängder. Lagom är bäst.
'
Jag sov lite inatt. För att vara mej alltså. Jag brukar somna vid sisådär halv elva, för det är en bra tid att somna. för du är precis så vaken att du vet vad du gör, men precis så trött att sängen känns väldigt lockande. Jag är nog i en fas över det just nu. Jag är inte så vaken att jag vet vad jag gör, och min längtan efter sängen är nästan oemotståndlig. Men jag gärdar ut. För den här gången.
'
Min mage har börjat låta mer och mer. Den knorrar, oftast på GeMu:n och det är där den ska vara som tyst, för så är vi bara 8 någonting i rummet och då är det mindre pinsamt. Fast det kanske inte är pinsamt överhuvudtaget? Man vet aldrig med sånt där.
'
Dagens dikt:
'
Det började bra
Men sen så gick det bort
Det är inte mycket jag vill ha
Men det är nog så kort
mellan affären och mej
vad det nu gör för skillnad.