En strålande dag

Idag har jag haft picknik med mej själv. Det lyste så fint utomhus, och jag var den enda som fanns på gården av människotyp i alla fall, så därför bestämde ja mej för att inte sitta inomhus. Så där satt jag mellan husen och läste och åt kaviarmackor med saft. En verkligt dålig kombination av smaker, och ännu sämre vart det när det visade sig att saften var för stark. så därför, när jag såg den första myran krypa upp emot mej, reste jag mej och plockade undan. 

Så satte jag mej på bron ett tag och njöt av utsikten. Solen gjorde gräsmattan så underbart grön att det var en fröjd för ögat, om man nu får säga så när man inte ens är sjutton år. Ja, och tvärs över gården blir det sen ett spontant sjuttiofemårskalas. Helt klart helt okej om man frågar mej. Och så ska jag hinna med en tuppis (som min mor och far så fult säger) för att vårda min huvudvärk. 


Och så här ser alltså världen ut om man ligger på våran gräsmatta, och här har ni saften som förvisso är blandad av mej själv, och därför ändå är förvånansvärt äcklig, och huset i bakgrunden, det är dit vi ska ikväll. Tre flugor i en bild. 

Heyyy macarena.